پرسش و پاسخ

جهت پرسیدن سوال  وارد شوید 
، در صورتی که عضو نیستید  عضو شوید

csr

ارسال شده در تاریخ ۱۳۹۸-۰۸-۰۱ ۱۲:۰۸ توسط مهسا
با سلام در حدود 100 روز پیش متوجه لکه خاکستری در میدان دید شدم. تشخیص csr داده شد. اسپیرونولاکتون و پروپرانولول تجویز شد که به مدت دو ماه استفاده کردم. ولی به دلیل عوارض بعد از دو ماه قطع کردم. در چند روز گذشته متوجه اعوجاج در خطوط راست و همچنین پر پر زدن بخشی از دیدم شده ام. مجددا عکس گرفتم گفتند در حال تبدیل به نوع مزمن است و تعدادی oct به وجود امده. پزشکم تاکید کردن که تا 20 روز حتما لیزر کنم وگرنه به هیچ عنوان درمان نمی شود. لطفا راهنمایی کنید و ایا بعد از لیزر دید من طبیعی خواهد شد؟
پاسخ داده شده در تاریخ ۱۳۹۸-۰۸-۰۴ ۲۳:۰۳ توسط دکتر مهدی بهنیا
با سلام، هدف اصلي از ليزر جلوگيري از سير پيشرونده كاهش ديد و وقوع نابينايي در آينده است به همين دليل بهتر است قبل از تشديد كاهش بينايي ليزر درماني انجام شود و از بروز احتمالي خونريزي شبكيه جلوگيري ميكند و ممكن است براي برخي از بيماران چندين مرتبه ليزر درماني هم ضروري باشد ولي بهبود ديد صد در صد نيست و ممكن است همين حد باقي بماند. بهتر است توسط متخصص معاینه شوید و شرایط چشمتان دقیق بررسی شود، برای تعیین نوبت با بیمارستان چشم پزشکی نور تهران با شماره 82400 تماس حاصل فرمایید.