پرسش و پاسخ

جهت پرسیدن سوال  وارد شوید 
، در صورتی که عضو نیستید  عضو شوید

لازک

ارسال شده در تاریخ ۱۳۹۷-۰۷-۲۵ ۱۴:۵۳ توسط نسرین
سلام بعد از معاینات انجام شده در بیمارستان نور عمل لازک بهم پیشنهاد شد چون ضخامت قرنیه ام کم بود 480 وهمچنین گفته شد یه درصدی از نمره چشمم باقی میمونه میخاستم ببینم به خاطر استیگمات بالا (۲.۷۵) مقداری ازنمره چشمم باقی میمونه یا به خاطر ضخامت قرنیه کمم؟ وهمچنین میخاستم بدونم چون ضخامت قرنیه ام کمه امکان داره بعد از عمل قوز قرنیه بگیرم؟
پاسخ داده شده در تاریخ ۱۳۹۷-۰۸-۱۰ ۰۸:۴۴ توسط دکتر پوپک پیر
با سلام، به دلیل هر دو ضخامت قرنیه کم و نمره چشم به همراه آستیگمات به نسبت نمره چشمتون امکان باقی ماندن نمره چشم است. در صورتی که ریسک به ابتلا به قوز قرنیه در فرد وجود داشته باشد توسط پزشک معالج عنوان می شود و امکان جراحی ندارید.