پرسش و پاسخ

جهت پرسیدن سوال  وارد شوید 
، در صورتی که عضو نیستید  عضو شوید

فشار بالای چشم

ارسال شده در تاریخ ۱۳۹۶-۰۳-۰۶ ۱۱:۲۵ توسط mah
سلام.خسته نباشید.من حدود سه ماهه که عمل لازک انجام دادم.نیم نمره چشم چپم هنوز آستیگماته.آیا امکان صفر شدن وجود داره؟ در ضمن فشار چشمم هم بالا رفته.علتش میتونه عمل باشه؟آیا امکان داره همینجوری بمونه؟
پاسخ داده شده در تاریخ ۱۳۹۶-۰۳-۳۱ ۱۱:۱۴ توسط دکتر پوپک پیر

با سلام، نیم نمره آستیگمات اهمیتی ندارد و تأثیر قابل توجهی ندارد، ضمن آنکه در ماه های آینده احتمال سود آن هست. عمل لازک فشار چشم را بالا نمی برد اما مصرف قطره های ممکن است باعث بالا رفتن فشار چشم شود.