پرسش و پاسخ

جهت پرسیدن سوال  وارد شوید 
، در صورتی که عضو نیستید  عضو شوید

عمل لازک

ارسال شده در تاریخ ۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۰۴:۲۰ توسط مهسا

باسلام

اگر بینایی در مدت 1.5 سال به میزان 0.25 و آستگمات هم به همین میزان تغییر کرده باشد آیا میتوان عمل لازک انجام داد؟

 احتمال اینکه بعد از عمل بازهم چشم ضعیف تر شود وجود دارد؟

باتشکر

پاسخ داده شده در تاریخ ۱۳۹۳-۰۱-۳۰ ۰۴:۲۶ توسط دکتر سعید شاه حسینی
با سلام و تشکر از مشاوره،  تغییر نمره چشم در حد 0.25 طی مدت مذکور قابل قبول است ولی به هر حال احتمال ضعیف شدن پس از عمل خصوصا" در ضعیفی پایین تر صفر نمی باشد.