پرسش و پاسخ

جهت پرسیدن سوال  وارد شوید 
، در صورتی که عضو نیستید  عضو شوید

التهاب عصب چشم

ارسال شده در تاریخ ۱۳۹۲-۰۶-۰۳ ۱۱:۴۸ توسط ریحانه
 حدود دو هفته پيش ناگهان دچار تاري ديد و كاهش بينايي 7/10 در چشم راست شدم. آزمايش هاي gdx vep oct پريمتري و mri مغز و اوربيت انجام دادم .. به دو پزشك مراجعه كردم كه تشخيص هر دو التهاب عصب چشم بود يكي تزريق كورتون وريدي تجويز كرد و پزشك ديگر فرمودند احتياجي به تزريق كورتون نيست و با مرور زمان درمان مي شه. من سوالم اينه كه چه مدت داشتن تاري ديد و كاهش بينايي طبيعيه؟ آيا تزريق كورتون بهتر نيست؟؟؟ و با توجه به mri (مغز و اوربيت با تزريق و بدون تزريق) كه مشخص شد ms نيست علتش چي مي تونه باشه؟؟؟ متشكرم
پاسخ داده شده در تاریخ ۱۳۹۲-۰۶-۱۴ ۰۲:۳۰ توسط دکتر رضا عرفانیان سلیم

 

همانگونه که گفته شد التهاب عصب بینائی با نوریت اپتیک یک بیماری اولیه عصب چشمی استکه گاهی به دنبال عفونت های ویروسی دستگاه تنفسی پدید می آید. با این حال در 3/1 بیماران مبتلا به نوریت اپتیک و بیمارهای MS به صورت زمینه دار وجود دارد. با توجه به دید نسبتا" خوب شما در شروع حمله (10/7) تزریق کورتن ورید لازم نبوده است . معمولا" تاری دید با گذشت زمان بهتر می شود هر چند زمان بهبود در افراد مختلف متفاوت است. بخاطر داشته باشید که چشمی که قبلا" دچار حمله نوریت اپتیک شده است حتی سالها پس از حمله علی رغم دید 10/10 در مقایسه با چشم سالم دچار مختصری افت کیفیت بینایی و خصوصا" ضعف در دید رنگی خواهد بود.