در حال بارگذاری ...
صفحه اصلی پرسش و پاسخ فوايد و مضرات عمل لازك
این صفحه را در فیس بوک به اشتراک بگذاریداین صفحه را در گوگل پلاس به اشتراک بگذاریداین صفحه را تویت نمائیداین صفحه را در linkedIn  به اشتراک بگذارید | این صفحه را چاپ نمائید | A- A A+

فوايد و مضرات عمل لازك

ایجاد حساب کاربری
 
 
 
 
 
رمز عبور خود را فراموش کرده ام
ثبت نام جهت استفاده از بخش پرسش و پاسخ
 
جهت پرسیدن سوال وارد شوید ، در صورتی که عضو نیستید عضو شوید
ارسال شده در تاریخ 1387/6/18 - 03:22:بعدازظهر
با سلام. هفته اخير براي معاينه و تعيين وقت عمل بيمارستان نور بودم. نظم و ديسيپلين خاص حاكم بر بيمارستان و نحوه برخورد پزشكان و كاركنان آن با بيماران، اطمينان خاطر و آرامش خاصي در خصوص كيفيت كار و اثربخش بودن عمل جراحي در آن برايم بوجود آورد كه واقعا از اين بابت به همه همكارانتان خسته نباشيد مي گويم. نوبت عمل بنده هم براي ديماه امسال خواهد بود و جراحم هم استاد دكتر هاشمي بزرگ و عزيز كه براي سلامتي و طول عمر اين متخصص فرهيخته از خداوند مسئلت دارم.
پزشك متخصصي كه چشمان مرا معاينه كرده اند، عمل لازك را براي من توصيه نموده اند (با توجه به نمره چشم و ضخامت قرنيه و ...) كه حدود -4 نزديك بين براي هر دو چشم و نمره 1.5 و 3.5 آستيگمات براي به ترتيب چشم راست و چپ مي باشد.
در اين چند روز كنجكاو شدم كه در خصوص عملهاي مختلف رفع عيوب انكساري بيشتر تحقيق و بررسي كنم دريافتم كه عمل لازك جديد تر از عمل ليزيك بوده و عليرغم درد و مشكلات جنبي بيشتر و بهبودي ديرتر، داراي ريسك كمتر، قابليت اطمينان بيشتر و درصد موفقيت بالاتر است ولي يك نكته مرا كمي نگران كرده است و آن روند كند بهبودي آن و عوارض جنبي آن مي باشد كه براي من كه حداقل روزي 10 ساعت در محل كارم لازم است با لپ تاپ كار كنم و مدت زيادي هم نمي توانم مرخصي بگيرم مي تواند مشكل ساز شود. از طرف ديگر از دردهاي بعد از عمل كه در يادداشتهاي برخي دوستان در اين سايت عنوان شده بود تا 3 هفته و بعضا يك ماه بعد از عمل شبانه روزي ادامه خواهد داشت، براي من كه به قول دوستان تحمل درد را ندارم كمي نگران كننده به نظر مي آيد.
با توجه به اينكه بهترين جراح چشم كشور ، چشمان مرا عمل خواهد كرد و با توجه به گذشت 9 سال از زمان ورود اين تكنولوژي به دنيا و كسب تجربه و تبحر بيشتر جراحان، متخصصان و ... در زمينه كشف راهكارهاي كاهش عوارض اين عمل، آيا مي توانم به موفقيت بالاي عمل و كاهش عوارض جنبي ناشي از آن نظير دردهاي طولاني و بهبود يافتن با تاخير آن اميدوار باشم؟
پزشك متخصصي كه مرا معاينه كردند با توجه به نمره بالاي آستيگمات چشم چپم آب پاكي را روي دستم ريخت و اعلام كرد حداكثر بهبودي آستيگمات چشم چپتان 70% خواهد بود و بعد از عمل حدود 1 نمره آستيگمات خواهد داشت. آيا اين مسئله راه حلي نخواهد داشت؟

با تشكر
فراوان
اميد
اميد
اميد
ارسال شده در تاریخ 1387/6/25 - 04:42:بعدازظهر
دكتر محمد امين سيديان:
با سلام.
كار كردن با كامپيوتر هيچ اثر سوئي بر روي نتيجه عمل شما نخواهد داشت فقط ممكن است موجب افزايش نياز به استفاده از قطره اشك مصنوعي شود.
درد و ناراحتي پس از عمل به طور متوسط حدود 4 روز طول خواهد كشيد. پس از آن فقط به طور اتفاقي ممكن است كمي احساس خشكي و سوزش باقي بماند كه با مصرف اشك مصنوعي بهبود خواهد يافت.
از آستيگماتيسم ممكن است تا حدود 30% باقي بماند.
Ophthalmologist
Ophthalmologist