در حال بارگذاری ...
این صفحه را در فیس بوک به اشتراک بگذاریداین صفحه را در گوگل پلاس به اشتراک بگذاریداین صفحه را تویت نمائیداین صفحه را در linkedIn  به اشتراک بگذارید | این صفحه را چاپ نمائید | A- A A+

ليزيك

ایجاد حساب کاربری
 
 
 
 
 
رمز عبور خود را فراموش کرده ام
ثبت نام جهت استفاده از بخش پرسش و پاسخ
 
جهت پرسیدن سوال وارد شوید ، در صورتی که عضو نیستید عضو شوید
ارسال شده در تاریخ 1387/1/27 - 02:44:بعدازظهر
با سلام و عرض خسته نباشيد

من 29 سال سن دارم و نمره چشم راستم 2.5 و چشم چپم 2 است ( نزديك بين هستم) مي خواستم بدانم

1- با اين نمره چشم عمل ليزيك توصيه مي شود و نمره چشمم كاملا برطرف مي گردد يا استفاده از عينك منطقي تر است؟
2- در ضمن يكي از دوستان من كه در سال 83 عمل ليزيك داشته ناراضي است و بعلت حساسيت بالا به نور و سردردهاي شديد اظهار پشيماني از انجام عمل دارد! ايا انجام عمل ليزيك واقعا يك عمل ريسكي به شمار مي رود؟
3- با توجه به تفاوت در ترميم بافت برداشته شده از روي قرنيه كدام نوع عمل براي من مناسب تر است ليزيك، لازيك يا PRK ؟ چرا؟

با تشكر از توجه و زحمات شما
ساحل
ساحل
ارسال شده در تاریخ 1387/1/28 - 02:14:بعدازظهر
دكتر محمد مير آفتاب:
با سلام.
1- احتمال موفقيت در رفع نمره چشم بيش از 97% است.
2- حساسيت به نور و سردرد شديد ارتباطي با عمل ليزيك ندارد.
3-به دليل اين كه Prk يا لازك عمل ساده تري نسبت به ليزيك است، براي شماره چشم شما مناسب تر است.
Ophthalmologist
Ophthalmologist
ارسال شده در تاریخ 1387/1/31 - 02:39:بعدازظهر
با سلام و تشكر از جوابگويي به سوالات قبل
1- در خصوص قسمت سوم سولات مطرح شده ( تفاوت ليزيك و لازيك )، اينطور شنيده ام كه نمره چشم افرادي كه عمل لازك انجام داده اند پس از زايمان به خصوص زايمان طبيعي برگشت پيدا مي كند. با توجه به اين كه بنده مجرد هستم باز هم اين عمل توصيه مي شود يا نه؟

2- منظور جنابعالي از معرفي عمل لازيك به عنوان عمل ساده تر در مقايسه بين عمل لازيك و ليزيك چيست، لطفا توضيح بيشتري دهيد؟ ( در صورت امكان در خصوص تفاوت در ترميم لايه برداشته شده در اين دو نوع عمل هم توضيح دهيد ؟)

از زحمات شما متشكرم
ساحل
ساحل
ارسال شده در تاریخ 1387/2/4 - 02:35:بعدازظهر
دكتر محمد امين سيديان:
با سلام.
1- زايمان تغييري درنمره چشم نمي دهد. تغييرات هورموني در دوران بارداري ممكن است كمي ميزان عيب انكساري را تغيير دهد كه پس از زايمان اين تغييرات از بين خواهد رفت.
2- معمولا" هر چه شماره چشم كمتر باشد، توصيه به عمل لازك بيشتر است. در اين عمل لايه اي از قرنيه برش داده نمي شود و ليزر مستقيما" روي سطح قرنيه كه اپي تليوم آن برداشته شده، زده مي شود. اما در ليزيك لايه نازكي با دستگاه خاصي( ميكرو كراتوم) برداشته مي شود به نام فلپ كه البته در نهايت در مكان اصلي خود قرار مي گيرد. شما مي توانيد براي كسب اطلاعات بيشتر به اين قسمت سايت مراجعه كنيد.

لازك
ليزيك
Ophthalmologist
Ophthalmologist
ارسال شده در تاریخ 1387/2/4 - 03:52:بعدازظهر
با سلام و خسته نباشيد

خواهشمندم در خصوص تفاوت1- قابليت تكرار 2- مدت ثابت شدن نمره چشم3- استحكام و مقاومت قرنيه در مقابل ضربه، در دو عمل ليزيك و لازك توضيح فرماييد؟

سپاسگزارم
ساحل
ساحل
ارسال شده در تاریخ 1387/2/4 - 04:09:بعدازظهر
با سلام.
لطفا" به لينك هاي ذكر شده مراجعه كنيد.
Ophthalmologist
Ophthalmologist
ارسال شده در تاریخ 1387/2/7 - 09:32:صبح
باسلام و عرض خسته نباشيد

در لينك هاي معرفي شده چيزي در خصوص قابليت تكرار عمل لازك و معايب آن نسبت به ليزيك ذكر نشده است،(تنها محاسن لازك نسبت به ليزيك توضيح داده شده كه البته به معناي اين نيست كه در موارد ديگر از ليزيك بدتر نباشد) هدف اصلي من مقايسه دو عمل ليزيك و لازك در موارد پرسش شده است ،خواهشمندم در اين موارد راهنمايي فرماييد؟

2- همان طور كه در لينك مربوط به لازك آورده شده بعد عمل لازك بايد تا مدتي لنز تماسي استفاده كرد ،آيا اين طور است؟

با تشكر از توجه شما
ساحل
ساحل
ارسال شده در تاریخ 1387/2/11 - 10:17:صبح
3- برخي پزشكان اين طور بيان مي كنند كه مي توان در عمل ليزيك يا لازك (البته در صورت مناسب بودن قطر قرنيه )، طوري عمل نمود كه در صورت برگشت شماره چشم (به اندازه 0.5 نمره) باز هم چشم در حد 10/10 ( ديد كامل ) باقي بماند، به بيان ساده تر در هنگام عمل به اندازه 0.5 نمره براي دوباره ضعيف شدن چشم ،جا باقي مي گذارند!!
آيا اين ادعا صحيح است؟

با تشكر و سپاس
ساحل
ساحل
ارسال شده در تاریخ 1387/2/11 - 03:21:بعدازظهر
با سلام.
در صورت نياز هر دو عمل ليزيك و لازك قابل تكرار است.
بعد از لازك تا ترميم كامل اپي تليوم( خارجي ترين قسمت قرنيه) بايد از لنز تماسي استفاده كرد كه معمولا" حدود يك هفته طول مي كشد.
Ophthalmologist
Ophthalmologist
ارسال شده در تاریخ 1387/2/11 - 03:27:بعدازظهر
با سلام و تشكر از پاسگويي شما

به سوال سومم جواب نمي دهيد؟؟!!

با تشكر از زحمات شما
ساحل
ساحل
ارسال شده در تاریخ 1387/2/21 - 09:47:صبح
با سلام و تشكر از پاسگويي شما

3- برخي پزشكان اين طور بيان مي كنند كه مي توان در عمل ليزيك يا لازك (البته در صورت مناسب بودن قطر قرنيه )، طوري عمل نمود كه در صورت برگشت شماره چشم (به اندازه 0.5 نمره) باز هم چشم در حد 10/10 ( ديد كامل ) باقي بماند، به بيان ساده تر در هنگام عمل به اندازه 0.5 نمره براي دوباره ضعيف شدن چشم ،جا باقي مي گذارند!!
آيا اين ادعا صحيح است؟

4- با توجه به اينكه من تقريبا راحت از لنز استفاده مي كنم و تنها ايراد آن دائم و ثابت نبودن آن است آيا استفاده از لنز تماسي (نرم) ارجحيت دارد يا عمل لازك؟

با تشكر
ساحل
ساحل
ارسال شده در تاریخ 1387/2/21 - 04:19:بعدازظهر
با سلام.
تصميم گيري در مورد استفاده از لنز يا عينك و يا انجام جراحي عيوب انكساري كاملا" شخصي است و به سليقه هاي فرد در اين مورد مربوط مي شود.
ميزان اصلاح در عمل ليزر بستگي به سن بيمار، ضخامت قرنيه و عوامل خاصي ديگري دارد كه در آن ميزان اصلاح تعيين مي شود
Ophthalmologist
Ophthalmologist
ارسال شده در تاریخ 1387/3/12 - 10:52:صبح
با سلام و خسته نباشيد

1- در صورت مقارن بودن زمان عمل انكساري با ايام ماه رمضان، آيا روزه گرفتن پس از عمل لازك توصيه مي گردد يا خير؟

2- در سوال قبل، در پاسخ به سوال بنده در خصوص مناسب بوده استفاده از لنز يا انجام عمل انكساري اين طور عنوان شده بود كه اين امر بستگي به سليقه فرد دارد، با توجه به اينكه سليقه فرد هميشه منطبق با اصول علمي و صلاح وي نيست، مي خواستم به لحاظ علمي و نه صرفا خواسته من، پاسخ دهيد كه آيا عمل لازك براي چشمان نزديك بين با شماره 2.5 منطقي است يا استفاده از لنز تماسي؟ ( البته من تقريبا راحت از لنز استفاده مي كنم؟)

- اين سوال از اين امر نشات مي گيرد كه برخي پزشكان به علت مسائل بهداشتي انجام عمل را ارجح دانسته و برخي ديگر در صورت راحت بودن فرد در كاربرد لنز ، استفاده از لنز را توصيه مي كنند؟

با تشكر از زحمات شما
ساحل
ساحل
ارسال شده در تاریخ 1387/3/13 - 05:01:بعدازظهر
دكتر محمد امين سيديان:
با سلام.
1- پس از هر يك از جراحي هاي ليزر قرنيه، ترشح اشك به طور موقت كاهش مي يابد و مدتي بعد مجددا" به حال طبيعي بر مي گردد. اين موضوع در افراد مختلف متفاوت است. روزه گرفتن ممكن است باعث تشديد خشكي چشم در طول اين مدت شود.
2- اين امر بستگي به سليقه شما دارد . با توجه به استفاده راحت از لنز تماسي و حساسيت شما اين عمل رابه شما توصيه نمي كنيم.
3- ميزان اصلاح در عمل ليزر با هر روشي بستگي به سن بيمار، ضخامت قرنيه و تحدب آن و نيز عيب انكساري دارد و براي اين كار جداول خاصي وجود دارد كه ميزان اصلاح را با توجه به موارد فوق براي آن فرد مشخص مي كند.
Ophthalmologist
Ophthalmologist
ارسال شده در تاریخ 1387/3/14 - 05:52:بعدازظهر
سلام...من پسري18ساله هستم كه نمره ي چشم راستم 9 و چپم 8 نزديك بين هستش...هر چند 2سال هست كه نمره چشمم تغيير نكرده....
1. شنيدم
كه اگه نمره ي چشم بالاي 10 بره ديگه نميشه عملش كرد يا اينكه در ايران عمل نميشه....درستي اين مطلب رو ميخاستم بدونم؟؟؟

2. ايا نمره ي چشمم به صفر ميرسه؟
3.ميگن اين عمل عوارضي مثل دو بيني يا كور رنگي داره . درسته؟؟؟

4. ايا استفاده از لنز رو ...صلاح ميدونيد؟
كاوه
كاوه
ارسال شده در تاریخ 1387/3/20 - 10:57:صبح
با سلام.
خير، اين مطلب صحيح نيست. حتي تا شماره هاي بالا( در بعضي مواقع تا 12- ديوپتر) در صورت مناسب بودن ضخامت قرنيه مي توان از ليزيك استفاده كرد و در صورتي كه ميزان ضخامت قرنيه مناسب نباشد مي توان از كارگذاري لنزهاي داخل چشمي استفاده كرد.
با توجه به نمره چشم شما، بعد از جراحي نمره چشم تان به صفر نمي رسد.
خير عوارض دو بيني و يا كور رنگي جز عوارض اين اعمال جراحي نمي باشند.
تصميم گيري در مورد استفاده از لنز يا عينك يا استفاده از جراحي يك تصميم كاملا" شخصي مي باشد.
Ophthalmologist
Ophthalmologist