در حال بارگذاری ...
صفحه اصلی پرسش و پاسخ اصلاح عيب آستيگمات چشم
این صفحه را در فیس بوک به اشتراک بگذاریداین صفحه را در گوگل پلاس به اشتراک بگذاریداین صفحه را تویت نمائیداین صفحه را در linkedIn  به اشتراک بگذارید | این صفحه را چاپ نمائید | A- A A+

اصلاح عيب آستيگمات چشم

ایجاد حساب کاربری
 
 
 
 
 
رمز عبور خود را فراموش کرده ام
ثبت نام جهت استفاده از بخش پرسش و پاسخ
 
جهت پرسیدن سوال وارد شوید ، در صورتی که عضو نیستید عضو شوید
ارسال شده در تاریخ 1387/1/19 - 10:43:صبح
با سلام
شماره چشم من 2.5- و 2- است و نزديك بيني و آستيگمات توام دارد . در صورت مساعد بودن كليه شرايط لازم براي عمل ليزيك ، آيا هر دو عيب نزديك بيني و آستيگمات چشم من بعد از عمل اصلاح مي شود ؟

با تشكر
noname203
noname203
ارسال شده در تاریخ 1387/1/21 - 01:19:بعدازظهر
دكتر محمد امين سيديان:
با سلام.
بله. با احتمال بيش از 90% مي توان مطمئن بود كه اگر آستيگماتيسم شما خيلي بالا نيست، هر دو عيب انكساري اصلاح مي شود. برای اطلاعات بیشتر جهت عمل لیزر به این لینک مراجعه نمایید.  لیزر
همچنین جهت آگاهی از این عیب انکساری به این لینک مراجعه نمایید. آستیگماتیسم
Ophthalmologist
Ophthalmologist
ارسال شده در تاریخ 1387/2/18 - 01:11:بعدازظهر
با سلام
ضمن تشكر فراوان ، توضيح بيشتر اينكه شماره آستيگمات چشم من1 ونزديك بيي آن 1.5 است . آيا با همان احتمال بيش از 90% مي توان به رفع عيب انكساري مطمئن بود ؟
noname203
noname203
ارسال شده در تاریخ 1387/2/18 - 02:56:بعدازظهر
با سلام. بله.
 برای اطلاعات بیشتر در مورد رفع عیوب انکساری به لینک جراحی عیوب انکساری مراجعه نمایید.
Ophthalmologist
Ophthalmologist
ارسال شده در تاریخ 1387/3/9 - 10:13:صبح
با سلام
آيا شماره چشم 4 ،4.25آستيگمات بعد عمل اصلاح مي شود ،احتمال برگشت آن چقدر است؟ شما عمل را توصيه ميكنيد؟البته پزشك معالج من مانعي براي عمل نمي بينند.من فقط آستيگمات دارم و نوع عمل مرا prk تعيين كردند.


با تشكر
paria
paria
ارسال شده در تاریخ 1387/3/9 - 10:23:صبح
لطفا مرا زود راهنمايي كنيد چون تاريخ عمل چشم من نزديك است
paria
paria
ارسال شده در تاریخ 1387/3/10 - 10:26:بعدازظهر
با سلام و احترام
من نيز وضعيت ضعف چشمم شبيه دوستان است با اين اختلاف كه چشم راستم 2 درچه نزديك بين و 4.5 درجه استيگمات و چشم چپم 2.5 درجه نزديك بين و 4.5 درجه استيگمات. در مشهد هم پيش دكتر موسوي رئيس بيمارستان خاتم الانباء مشهد ايشان بعد از معاينه گفتند كه بعد از عمل هم نياز به عينك دارم. با توجه به آوردن دستگاه جديد در بيمارستان نور آيا امكان آن دارد كه مشكل من كامل رفع شود. و اگر امكانش مي باشد حدود هزينه آن چقدر است. با سپاس
Ali
Ali
ارسال شده در تاریخ 1387/3/11 - 03:54:بعدازظهر
پاسخ كاربر گرامي با نام Ali
با سلام.
در اين مورد تصميم به انجام عمل بستگي به نتايج معاينات چشم پزشكي و نتايج توپوگرافي و پاكي متري دارد. معمولا" بعد از عمل نيازي به عينك براي ديد دور وجود ندارد ولي بايد توجه داشت كه نتيجه اعمال ليزيك يا لازك معمولا" به صورت شماره صفر كامل به دست نمي آيد.
Ophthalmologist
Ophthalmologist
ارسال شده در تاریخ 1387/3/11 - 03:57:بعدازظهر
پاسخ كاربر گرامي با نام pari :
با سلام.
در صورتي كه معاينات شما و توپوگرافي و پاكي متري قرنيه شما مناسب باشد هيچ مانعي براي عمل شما وجود نخواهد داشت.
در صورتي كه نمره چشم شما ثابت شده باشد و در حال تغيير نباشد معمولا" بعد از عمل برگشت ندارد. برای اطلاعات بیشتر در مئرد لیزر ئو عوارض بعد از آن به این لینک مراجعه نمایید. PRK
Ophthalmologist
Ophthalmologist
ارسال شده در تاریخ 1387/3/11 - 04:28:بعدازظهر
با سلام
ممنون از پاسخ شما ،سوال ديگر من اينست كه آيا آستيگمات من كامل رفع مي شود يا اينكه دوباره نياز به عينك خواهم داشت؟ و آيا در آينده احتمال نياز به عمل دوباره خواهد بود وآيا در اين حالت ، شرايط مانند عمل اول خواهد بود ؟

با تشكر
paria
paria
ارسال شده در تاریخ 1387/3/13 - 05:05:بعدازظهر
دكتر محمد امين سيديان:
با سلام.
احتمال باقي ماندن مقداري از آستيگماتيسم هميشه وجود دارد و احتمال آن كمي بيشتر از احتمال باقي ماندن نزديك بيني است. از چهار نمره آستيگماتيسم ممكن است تا حد يك ديوپتر باقي بماند كه در اين صورت ممكن است به عينك نياز داشته باشيد، اگر چه وابستگي شما به عينك كاهش مي يابد.
اگر نياز به عمل مجدد باشد شرايط آن مشابه عمل اول خواهد بود.
ضمناً جهت دریافت اطلاعات بیشتر از آستیگماتیسم به این لینک مراجعه نمایید. آستیگماتیسم
Ophthalmologist
Ophthalmologist