در حال بارگذاری ...
صفحه اصلی پرسش و پاسخ نگراني**********نازك بودن قرنيه
این صفحه را در فیس بوک به اشتراک بگذاریداین صفحه را در گوگل پلاس به اشتراک بگذاریداین صفحه را تویت نمائیداین صفحه را در linkedIn  به اشتراک بگذارید | این صفحه را چاپ نمائید | A- A A+

نگراني**********نازك بودن قرنيه

ایجاد حساب کاربری
 
 
 
 
 
رمز عبور خود را فراموش کرده ام
ثبت نام جهت استفاده از بخش پرسش و پاسخ
 
جهت پرسیدن سوال وارد شوید ، در صورتی که عضو نیستید عضو شوید
ارسال شده در تاریخ 1386/12/21 - 11:11:صبح
با سلام. دوست دارم سوالمو آقاي دكتر هاشمي يا يكي از پزشكان حتما جواب بديد. 4 سال لنز استفاده كردم الان كه براي ليزيك اقدم كردم گفتند چشمات زخم قرنيه داره ،دارو مصرف كردم بهتر شد، براي عمل رفتم،همين ديروز،گفتند قرنيه ات نازكه عمل نمي توني انجام بدي.آقاي دكتر من خيلي روي عمل حساب كرده بودم.يكي از دوستانم سال پيش با وجود نازك بودن قرني و آستيگمات بالا توسط شما عمل موفقي انجام داده و خيلي راضيه.شما چند درصد به من اميد مي دهيد بتونم عمل كنم.عمل شما هزينش چقدره.واقعا از شما ممنونم. خدا به شما عوض خير دهد
saadat
saadat
ارسال شده در تاریخ 1386/12/25 - 11:58:صبح
دكتر محمد ميرآفتاب:
با سلام.
مسئله مهم ميزان ضخامت قرنيه نسبت به ميزان نزديك بيني است كه ممكن است در افراد مختلف متفاوت باشد و تصميمات مختلفي گرفته شود. بنابراين لازم است براي بررسي و معاينه چشم و تصميم گيري نهائي به بيمارستان نور مراجعه كنيد.
Ophthalmologist
Ophthalmologist
ارسال شده در تاریخ 1387/4/5 - 06:17:بعدازظهر
با سلام.من 25 سالمه و مدت 3 سال از لنز تماسي نرم استفاده كرد. شماره چشمم هم يكيش 8.5- با 0.5 درجه آستيگمات و ديگري 9.25- هست. بعد از يك ماه كه از عينك استفاده كردم، عكس گرفتم. ولي دكترم ميگه ضخامت قرنيه ات كمه و عمل ليزيك برام خطرناكه...
مي خواستم ببينم آيا تنها راه استفاده از عمل لنز داخل چشمي هست؟ و اينكه خطر عفونت اين عمل ممكنه باعث از بين رفتن بينايي بشه؟ انجام اين عمل تا چه مدتي منو از زدن عينك بي نياز مي كند؟
اگه چند سال ديگه صبر كنم ممكنه چيز جديدي بياد؟
ببخشيد سوالاتم زياد بود. ممنون ميشم اگه جواب بدهيد.
parisa0099
parisa0099
ارسال شده در تاریخ 1387/4/8 - 11:34:بعدازظهر
با سلام ، من 26 سال سن دارم و شماره چشم من 8.5- ، 0.5- و 8.5-، 1.5- مي باشد و ضخامت قرنيه ام هم 516 و 497 ميكرون مي باشد. ايا چشم من مشكلي از نظر ضخامت قرنيه براي عمل ليزيك دارد؟ با توجه به اينكه من در شهرستان هستم، امكان عمل وجود دارد؟
fatemeh rak
fatemeh rak
ارسال شده در تاریخ 1387/4/10 - 05:26:بعدازظهر
كاربر گرامي با نام parisa0099
با سلام.
بله به نظر مي رسد كه بهترين روشي كه در حال حاضر براي شما موجود است كارگذاري لنز داخل چشمي است.
عمل كارگذاري لنز داخل چشمي چند سال است كه توسط چشم پزشكان مجموعه نور انجام مي شود و خطر عفونتي كه باعث از بين رفتن چشم شود تقريبا" صفر است.
ممكن است شما بعد از عمل به يك عينك با شماره پايين نياز داشته باشيد.
فعلا" تكنولوژي هاي جديدتري مطرح نمي باشد.
Ophthalmologist
Ophthalmologist
ارسال شده در تاریخ 1387/4/10 - 05:39:بعدازظهر
پاسخ كاربر گرامي با نام fatemeh rak
دكتر محمد امين سيديان:
با سلام.
اگر قرنيه شما همين ضخامت را دارد كه نوشته ايد اين ضخامت با اولترا سوند اندازه گيري شده است به دليل نازك بودن قرنيه شما امكان انجام عمل ليزر يا ليزيك را نداريد. بهترين روش براي اصلاح اين ميزان عيب انكساري اگر مايل به استفاده از عينك يا لنز تماسي نيستيد گذاشتن لنز داخل چشمي است.
Ophthalmologist
Ophthalmologist
ارسال شده در تاریخ 1387/4/12 - 04:55:بعدازظهر
با سلام. در قسمت جراحي هاي چشم در سايت نوشته شده : "" فعلا" اين نوع لنزها بيشتر در افراد نزديك بين شديد در حد 8- تا 23- مورد استفاده است "". و در قسمت مزاياي اين عمل گفتيد : "" قدرت اصلاح نزديك بيني تا درجات بالا "".
پس چرا من بعد از عمل ممكنه به يك عينك با شماره پايين نياز داشته باشم؟ شماره پايين ، مثلا چه شماره اي؟
parisa0099
parisa0099
ارسال شده در تاریخ 1387/4/15 - 09:17:صبح
با سلام.
ميزان زيادي از عيب انكساري شما با كارگذاري لنزهاي داخل چشمي برطرف مي شود. منظور از عينك با شماره پايين، عدسي با قدرت انكساري تا 2 ديوپتر است.
Ophthalmologist
Ophthalmologist
ارسال شده در تاریخ 1387/4/24 - 12:26:بعدازظهر
با سلام
يك دستگاه جديد براي عمل ليزر در جهان امده آيا با اين دستگاه امكان عمل براي كساني كه قرنيه نازك دارند وجود دارد ؟
ZYOPTIC 217Z :
اين دستگاه قادر است عيوب انكساري از شماره منهاي نيم تا منهاي ‪ ۱۰‬در افراد نزديك بين ، از شماره به اضافه نيم تا به اضافه شش در افراد دوربين و از شماره منهاي نيم تا منهاي چهار در افراد آستيگمات را اصلاح كند.
يك روش ديگر هست به نام :: كاربردهاي اورتوكراتولوژي:
در اين روش با استفاده از نيروي فشار پلك ها و لنزي مخصوص با قابليت عبوردهي اكسيژن بسيار بالا كه در هنگام خواب استفاده مي شود، قرنيه يا همان بافت جلوي چشم تغيير شكل داده و اين گونه نمره عينك فرد از بين مي برد، به طوري كه پس از بيرون آوردن لنز از چشم در صبحگاه بيمار احتياج به هيچ وسيله كمك بينايي از قبيل لنز يا عينك ندارد.
آيا اين روش در ايران بيايد اميدي براي كساني كه قرنيه نازك دارند وجود دارد
idinpc
idinpc
ارسال شده در تاریخ 1387/4/25 - 12:34:صبح
با درود فروان
به سوال اول من پاسخي داده نشده !
يك سوال ديگر اينكه آيا اين مطلب صحت دارد تا چند هفته قبل از عكس گرفتن از قرنيه نبايد از لنز استفاده كرد ؟
در صورت استفاده احتمال دارد كه قرنيه واكنشي نشان داده و قرنيه در عكس نازك شود ؟
ممنون ميشم سوال را پاسخ دهيد ؟
بدرود و شاد باشيد .
idinpc
idinpc
ارسال شده در تاریخ 1387/4/29 - 04:25:بعدازظهر
دكتر حميد رضا نيك بين:
با سلام.
تصميم به عمل براي قرنيه هاي نازك بسته به شماره چشم و ميزان نازكي قرنيه و شكل توپوگرافي قرنيه دارد. لازم است شما براي معاينه مراجعه كنيد تا معاينات و عكس هاي لازم براي شما گرفته شود تا بتوان پس از آن اظهار نظر قطعي كرد.
اثر روش ارتوكراتولوژي موقت است و در پايان روز دوباره شكل قرنيه به حالت قبل بر مي گردد.
در مورد لنزهاي نرم 3 تا 4 روز قبل از عمل و در مورد لنزهاي سخت 3 تا 4 هفته نبايد از لنز استفاده شود. در صورت استفاده شكل قرنيه دچار تغيير مي شود.
Ophthalmologist
Ophthalmologist